Op vakantieparkentour 2017


De eerste weken zijn voorbijgevlogen. Genoeg te beleven! Van Beachvolleybal tot boswandeling met parkgasten. En niet te vergeten: de kathedraal van Diekirch, hier was zondagmiddag de kerkdienst.

Bovenstaand een foto impressie van mijn derde week: het zonnige Barcelona, bij het Hospital de Sant Pau, een aanrader. We volgen de BUR jongeren, in Barcalona en aan het strand of de jongerendienst. De laatste foto’s zijn van de summer, Disney parade op La Draille en in de ochtendzon met onze leiding op Vell Emporda.

Vooruit of achteruit, in ieder geval is mijn auto het water weer uit en rijden we verder door Europa.
Op Beter Uit vakantiepark Vell Emporda is het gezellig druk. Kijk zelf even naar de plaatjes. Zo was er een straat BBQ waar ik overal een vorkje kon mee prikken. En natuurlijk met het prachtige weer. Elke dag zon en 35 graden, nu weer Frankrijk en dan via Geneve naar Beieren.

Ons 44 hectare tellende park in het hart van de Franse Dordogne.

Een paar dingen vielen op:

  • La Draille is dit jaar langer volgeboekt dan andere jaren en kende weken lang een 100% bezetting, hulde aan het La Draille team wat de bijna 1400 gasten op alle mogelijke manieren van dienst was.
  • Kinderland, een dagelijks feest op alle parken voor vele honderden kinderen.
  • De stoere binken op het park met een even stoere 4 wheel drive, maar helemaal BUR fan.
  • Dit is leuk, kinderen groeien op tot volwassenen en sommige gezinnen zijn voor het 15e jaar op La Draille.
In juli en augustus reis ik traditiegetrouw langs mijn vakantieparken in Europa. Het is een tijd van ontmoetingen en mooie contacten met de gasten die op het park verblijven. Ook bezoek ik de jongerengroepen van mijn reisorganisatie en ook dat is een plezier om te doen. Hierbij een impressie van mijn Europarondreis.