Op reis door Amerika, november 2014

DSC06139

Als internationaal bestuurslid was ik op de bestuursvergadering van de grootste organisatie op het gebied van zorg voor mensen met een lichamelijke beperking, Joni and Friends
Op de foto met de oprichtster Joni Earickson-Tada samen met haar man en mijn goede vriend Ken. In de komende jaren zullen we 100.000 rolstoelen naar, met name, jongeren in de Derde Wereld brengen.

vreugde-kind-eigen-rolstoel

Wat een vreugde om, als kind, je droom in vervulling te zien gaan. Je eigen rolstoel.

Jan-Bobby-en-Cohen

Veel overleg gehad met mijn goede vriend Bobby Schuller, hier met zijn zoon Cohen op een kinderfeestje. Bobby is een bekende televisie dominee en verbonden aan de wereldwijde uitzendingen van Hour of Power.

Lege-CC-6

De Crystal Cathedral, in Los Angeles, wordt verbouwd. Het is één van de mooiste en modernste kerken ter wereld. Ik heb er in de afgelopen 30 jaar heel veel bijeenkomsten meegemaakt.

DSC06099

Het zijn inmiddels goede vrienden geworden, de koorleden van het Hour of Power koor. En altijd als ik in Amerika ben, zing ik mee in dit beroemde koor. Dat gaat niet zomaar, want ik moet de repetities bijwonen.

Jan-in-CC-koor

Repeteren, repeteren en nog eens repeteren. Het hoge niveau van het koor heeft alles te maken met de enorme muzikaliteit van de koorleden.

Ballon-in-de-lucht

Niets mooiers om vanuit de ballon de woestijn van Californië te bekijken. The Cathedral City Hot Air Balloon Festival…..

Jan-in-ballon-2

In het mandje met mijn vrienden Don en Sue Neuen.

In november was ik voor zaken en persoonlijke ontmoeting in Amerika. Het is een beetje mijn tweede vaderland.