Hour of Power tv interviews, voorjaar 2018


Arjan Hulsbergen is top advocaat en leefde voor geld en status. Dit heeft hij ingeruild voor… rijst en liefde.


Van Haagse crimineel tot dominee. Een bijzondere “carrière”. Door drugs, gokken en stelen, loopt Arno van der Knaap bijna zijn droom mis. Nu is hij pastor van een multiculturele jongeren kerk in Leiden.


Hij komt uit Afghanistan en ik vind het een briljante kerel, Milad.  Zijn broer wordt vermoord door de Taliban. Met zijn familie vlucht hij naar Nederland en dan begint zijn avontuur met God…


Generaal BD Jan Broedersz droomde van een carrière als piloot, maar op 24 jarige leeftijd overlijdt zijn vrouw. En blijft hij achter met een baby. Na een zoektocht maakt hij een steile carrière bij de Luchtmacht en in Bosnië krijgt zijn droom een andere wending.


Het gesprek met Arie Slob maakte indruk op mij. De enthousiaste minister voor Basis-en Voortgezet Onderwijs en Media, geeft een zeldzaam inkijkje in zijn persoonlijk leven.

De 1.000e aflevering van Hour of Power komt in zicht. Ik vind het bijzonder om zoveel gasten bij mij thuis te mogen ontvangen voor een tv interview. Altijd weer verrassend hoe verschillend de gasten zijn en toch één.