Hour of Power TV


Jan Wolsheimer praat in de uitzending van 21 januari openhartig over de midlifecrisis, maar ook hoe je het leven vreugdevol tegemoet kan treden, ondanks…


Paul Visser is de pionier dominee van de Noorderkerk in Amsterdam en dik bevriend met Wietze de Jager, radio dj bij 538 en tv presentator van Shownieuws en Lachen om Home Video’s. Lachen doen we ook in de uitzending met deze bijzondere combinatie. Ze weten je te boeien en te prikkelen…
De uitzending is op 28 januari.


Ik dacht even dat ik een hipster was, maar dat is toch wat anders! Wat zijn het boeiende rappers, de twee mannen van De Rechtstaat.  Super leuke lui, met zeer kritische teksten die je wakker schudden.
Te zien op 4 februari


Ik heb zelden een tovenaar bij mij thuis, maar Gert van de Vijver is de bekende Zandtovenaar. Wat een verhaal! Over succes en falen, over dromen en over geloof. Laat je verbazen door dit unieke talent die tovert met zand en zeer openhartig is over de moeiten in het leven. Te zien op 11 februari.

Elke zondag van 8:00 tot 10:00 uur is Hour of Power te zien op RTL5. Een programma wat door honderdduizenden mensen wordt gevolgd. Ik vind het bijzonder om boeiende mensen te mogen interviewen. Een paar dagen geleden deed ik dat voor de komende weken. Hierbij een overzicht.