Hour of Power januari 2020

Hour of Power maakt impact door de wekelijkse uitzendingen op zondag en ik vind het fijn dat ik daar aan mag meewerken. Het blijft bijzonder om zoveel gasten te mogen interviewen over hun leven, uitdagingen, geloof, hoop en liefde. In de maand januari staan de volgende gasten op het programma:

 

Cees en Marjon Hanemaaijer – 29 december:

Een predikantenechtpaar met een bijzonder verleden. En dat verdriet niet aan je deur voorbij gaat, dat vertellen Cees en Marjon. Hun dochter ondervindt al twee jaar de ernstige gevolgen van de ziekte van Lyme en dat heeft geleid tot een burn out van Marjon. Ze vertellen openhartig over hun zorgen en hun onverwoestbaar geloof.

Sharhrzad Timman – 5 januari:

Ooit hoopt ze op de maan te lopen. Dat is haar droom. Sharhzad is geboren in Iran en is in Nederland een vooraanstaande deskundige op het gebied van ruimtevaart. Ze vertelt fascinerend over het uitdijende heelal, de schepping en het feit dat we als mensen het heelal mogen verkennen.

Anne Appelo – 12 januari:

Zeldzaam enthousiast en bevlogen. Anne presenteert het programma ‘Kinderen voor kinderen’ en had hoofdrollen in de musical ‘ The Lion King’ en ‘The Bodyguard’. Over haar geloof is ze duidelijk: God is haar rol van inspiratie.

 

Annemieke Reesink – 19 januari:

Schrijfster van het boek “Zwaartekracht”. Te vergelijken met auteurs als Franka Treur (een dorsvloer vol confetti) en Jan Siebelink (knielen op een bed violen). Annemieke wordt als tiener zwanger en ervaart vanuit haar christelijke omgeving de nodige problemen en uitdagingen. Ze vertelt er over in Hour of Power en haar boek is deels een autobiografische weergave van haar leven.