Hour of Power gasten juni 2021

6 juni

Denise Brand & Arend Jansen

Een bijzonder verhaal. Hoe ga je om als je partner met een dodelijke ziekte wordt geconfronteerd? Wat verandert dat in je relatie als man en vrouw? Blijf je elkaar trouw of maak je de keuze om uit elkaar te gaan. Het is een feit dat 1 op de 3 huwelijken stukloopt als één van de twee partnets een ernstige ziekte krijgt. Denise en Arend vertellen openhartig over hun strijd waarin Denise zware behandelingen moest ondergaan omdat ze een ernstige vorm van borstkanker had. Een verhaal van strijd en moed, trouw en geloof!

13 juni

Mirjam Kollenstaart

Als baby werd Mirjam Kollenstaart vanuit Indonesië geadopteerd. Jaren lang voelde ze zich onzeker en kwam haar leven in een neerwaartse spiraal terecht. Op haar zoektocht, wie ben ik en waar hoor ik bij, gaat ze naar Indonesië. Niet met het doel om haar biologische ouders te vinden maar door een toeval gebeurt dat toch. Een aangrijpend verhaal hoe je je leven in balans kunt krijgen. Mirjam Kollenstaart is predikant en heeft vijf kinderen.

20 juni

Hans Alderliesten

Nog maar kort getrouwd wordt de jonge vrouw van Hans Alderliesten ernstig ziek. Ze overlijdt aan de gevolgen van haar ziekte en laat Hans achter met twee jonge kinderen. Wat hem overkomen is beschrijft hij treffend in zijn boek, Overhoop en Overleven”. In Hour of Power vertelt hij op een indringende manier over beide thema’s en komt tot de conclusie hoop doet leven, hoe zwaar de omstandigheden ook zijn.

27 juni

Wil Hartog

Wil Hartog is een vrolijke en enthousiaste 70 plusser, altijd razend actief. Hij maakte zijn jongensdroom waar door als motorcoureur de TT Assen te winnen en daarnaast nog vele andere motorraces. Op zijn zoektocht naar de zin van het leven ging hij Hour of Power kijken. Hoe dat zijn leven ingrijpend veranderde vertelt hij in deze uitzending. In de week dat de TT Assen races weer worden gereden vertelt Wil over het racen in zijn tijd.

Televisie gesprekken! In de afgelopen week heb ik weer een aantal bijzondere gasten geïnterviewd voor Hour of Power. Altijd een mooi moment in mijn leven. De gasten komen bij mij thuis en dat zorgt voor een huiselijke sfeer waarin je mooie gesprekken kunt voeren. Hierbij een overzicht van de uitzendingen vanaf 6 juni a.s.