Hour of Power december 2019

Hour of Power blijft wekelijks honderdduizenden mensen boeien, jongeren en ouderen. De toespraken van de begaafde jonge dominee Schuller, de geweldige muziek en de interviews die ik mag houden met Nederlandse gasten, maken het programma geliefd bij veel kijkers. Ons motto is dan ook: je bent geliefd.

 

Deze maand in Hour of Power:

Berget Lewis – 8 december:
Berget Lewis, mijn gast in Hour of Power op 8 december. Wat een geweldig zangtalent. Ze laat dat ook horen in de uitzending. Ze deelt openhartig haar levensverhaal en doet dat met veel humor.

 

Paul Blokhuis – 15 december:
Onze staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Paul Blokhuis. Paul vertelt openhartig over het verlies enkele jaren geleden van zijn 18-jarige dochter Judith en over zijn passie in de politiek. Met name om Nederland meer gezond te maken. Minder roken en drinken is één van zijn speerpunten. Wat de intrinsieke geloofsmotivatie is van onze staatssecretaris, daarvan maakt hij geen geheim.

 

Frederik de Groot – 22 december:
Een slapende Scrooge in je huis is wel een bijzondere ervaring. Snurkend en gapend. Acteur Frederik de Groot speelt al 20 jaar Scrooge op de bühne. Is bekend als acteur in tientallen televisieseries. Drie jaar geleden veranderde zijn leven op een begrafenis. Hij vertelt wat er gebeurde.

 

Kerstuitzending met het Leger des Heils – 25 december:
Toen ik 20 jaar geleden met Hour of Power begon te presenteren was mijn gast met kerst de legendarische majoor Bosshardt. Zeven jaar lang vertelde ze in Hour of Power wat kerst betekend. Die traditie wordt voortgezet door mensen die geraakt zijn door het werk van het Leger. En ik werd geraakt door het verhaal van Liza en Vincent, mijn gasten op 25 december.