Gasten Hour of Power dec/jan

Eerste kerstdag is er een bijzondere uitzending van Hour of Power met geweldig mooie kerstmuziek uit Shepherd Grove in zonnig Californië. Het koor van Hour of Power laat de mooiste kerstliederen horen en als gast bij Hour of Power: Henny Tinga en Marko van Eeden, van het Leger des Heils. Henny ken ik al tientallen jaren en ik bewonder haar om haar inzet op de Amsterdamse wallen, de zorg voor dak en thuislozen en verslaafden. Marco kan er over meepraten, want hij is lang verslaafd en thuisloos geweest, en werkt nu onder de daklozen.

 

Arjo Wijnhorst heeft mijn diepe bewondering voor zijn tomeloze inzet voor mensen met een beperking. Zo was hij de manager van het Nederlandse rolstoel hockey team, en zet zich nu in voor de gehandicapten sport. Zijn vrouw Imke vertelt hoe het is om te zorgen voor iemand met een zware handicap. En wat een gelukkig stel! Daarover vertellen ze openhartig.

 

Hoe gaan we het nieuwe jaar in? Met Jurjen ten Brinke praat ik over het feit dat in het afgelopen jaar veel gebeurd is wat niet altijd positief is. We praten over de verharding in Nederland en hoe we anders in het leven kunnen staan. Bijzonder detail: de manier waarop mensen op social media met elkaar omgaan is een onderwerp dat de moeite waard is. Uiteindelijk eindigen we met een zeer hoopvolle boodschap voor 2021.

Televisie gesprekken! In de afgelopen week heb ik weer een aantal bijzondere gasten geïnterviewd voor Hour of Power. Altijd een mooi moment in mijn leven. De gasten komen bij mij thuis en dat zorgt voor een huiselijke sfeer waarin je mooie gesprekken kunt voeren. Hierbij een overzicht van de uitzendingen vanaf 25 december a.s.