Hour of Power


In juni en juli werden uitzendingen herhaald met prof. dr. Henri Nouwen. Zelden heb ik iemand op een zo’n aansprekende manier horen vertellen dat je geliefd bent. Het is niet wat je bent, het is niet wat je doet, het is niet wat anderen over je zeggen… in drie uitzendingen vertelt Henri Nouwen waar het om gaat in het leven en ik interview mensen die hem goed hebben gekend, over de impact van deze geliefde priester/schrijver van meer dan 30 boeken.

Het vaste televisie team van Hour of Power treft voorbereidingen voor een opname.

Annette Schouten vertelt over haar ernstige auto ongeluk waardoor ze heel lang haar geheugen kwijt was en niet meer wist wie ze was en waar ze vandaan kwam.

Ardon de Waard was professioneel voetballer o.a. bij FC Heerenveen, hij vertelt over de impact van top voetbal in zijn leven en is nu directeur van de stichting Geloofshelden die werkt onder atleten.

Bijna een jaar lag Otto de Bruine in coma, deze geliefde schrijver en presentator vertelt hoe je om moet gaan met lijden in je leven.

Andries Knevel, EO TV presentator vertelt over wat hem overkwam in Latijns Amerika en hoe hij moest vechten voor zijn leven.

Corrie de Graaf is betrokken bij de Ark gemeenschap in Nederland, hier worden mensen met een dubbele handicap liefdevol verzorgd, veelal door vrijwilligers. Henri Nouwen was betrokken bij het werk van de Ark gemeenschap.

Jonathan Vroege is een musical ster en speelt o.a. de hoofdrol van Simba in de Lion King in Nederland. Deze getalenteerde acteur vertelt over zijn uitdagingen en dromen.

TV presentatrice Sonja Silva vertelt over haar bewogen leven, hoe ze ruim 50 kilo afviel en haar geloof op een nieuwe manier terugvond.

De wekelijkse uitzending van Hour of Power wordt door vele tienduizenden Nederlanders bekeken. Als vrijwilliger ben ik verbonden aan Hour of Power en ik vind het een vreugde om bij mij thuis gasten te ontvangen die ieder hun bijzondere verhaal vertellen en uit hun leven delen. Elke zondag wordt Hour of Power uitgezonden van 8:00 uur tot 10:00 uur op RTL 5 en om 17:00 uur op de kabelzender Family7.