Gasten Hour of Power sept./okt.

In de komende weken kun je de volgende interessante gasten zien in Hour of Power. Elke zondag te zien van 8.00-9.00uur en van 9.00-10.00 op RTL 5 en inmiddels ook op Videoland.

Efraim Hart is een jonge, enthousiaste arts in opleiding. Zijn doel is om taboes te doorbreken op het gebied van fertiliteit, vaccinaties en seksualiteit vanuit een geestelijk perspectief. Bijna was hij Europarlementariër geworden. Een veelzijdige gast die te zien is in de uitzending van 29 september.

 

Senator Greet Prins heeft een glanzende maatschappelijke carrière achter de rug. Zo werd ze zorgmanager van het jaar 2011 en communicatievrouw van het jaar. Nu is Greet senator voor het CDA in de Eerste Kamer en we praten over haar uitspraak: “De stand van de beschaving van een land kun je afmeten aan de zorg voor de kwetsbaarsten”.  Zij is te zien in de uitzending van 6 oktober.

 

Elvira Oudemast schreef een boek over het leed en het verdriet van de Molukkers. Een indrukwekkend document over een bevolkingsgroep die in de steek werd gelaten door de Nederlandse regering en waarvan de wonden nog altijd diep zijn… En vergeten. Ze vertelt met passie over haar bewogenheid en zorg voor de Molukse bevolking. Zij is te zien in de uitzending van 13 oktober.