Bijzondere gasten in Hour of Power


3 juni
Channah Hewitt is de leeuwin in de musical de Lion King. Ze heeft een bewogen jeugd gehad. Nu werkt ze aan haar carrière in de musical wereld.


10 juni
Gideon Mulder, Linda de Jong, Linda Brusche en Wouter Touwen; 4 jonge mensen die het leven als een grote uitdaging zien en er ook wat van willen maken.


17 juni
Jeremiah Pelatja heeft een “bloeiende carrière” achter de rug als drugshandelaar in Zuid-Amerika. Maar dat er ook een andere carrière mogelijk is vertelt hij in Hour of Power.


24 juni
Maria Markesini staat op de grote podia van de wereld en zingt de sterren van de hemel. Ze is van Griekse afkomst, spreekt voortreffelijk Nederlands en vertelt over haar leven als gevierde zangeres.


1 juli
Jeroen Baris verdiende een vermogen in de seksindustrie als pornobaas en bezat alles wat hij dacht dat het leven waardevol maakte. Totdat hij een ontdekking deed die zijn leven op zijn kop zette.

Het blijft altijd bijzonder, want ieder mens heeft een verhaal. En wat mooi als ze bij mij thuis op de bank ook echt hun hart durven te openen. Dat in de wekelijkse uitzendingen van Hour of Power op zondagmorgen op RTL5.