Bidden voor Trump?!

“Ik bid Trump toe wat ik zo vaak van mijn moeder hoorde als ik een ‘grote mond’ had of iets zei wat niet van pas kwam. Trump grossiert daarin, dus mijn gebed voor Trump is:

Heer zet een wacht voor zijn lippen, behoed de deuren van zijn mond, dat hij zich niets onbedachtzaams laat ontglippen. Dat Trump, omringd door een team van evangelicals, zich zal laten inspireren door God en zijn woord en niet op zijn eigen inzichten vertrouwt. Dat hij wijsheid zal ontvangen om te regeren zoals je van de machtigste man ter wereld mag verwachten. Ik bid in afhankelijkheid van de Allerhoogste: bekeer Trump, Heer!”

Lees hier wat andere christenen voor Trump bidden:

https://www.eo.nl/geloven/nieuws/item/7x-niet-bidden-voor-trump/?utm_content=buffer52024&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

 

 

 

EO rubriek Geloven stelde mij de vraag wat ik president Trump zou toewensen en wat mijn gebed voor hem zou zijn.... Met alle vragen die ik heb rond Trump vond ik het bijzonder dat hij zijn eed als president aflegde met de hand op de bijbel van zijn moeder en president Lincoln. Ik hoop dat hij er ook in leest... Zijn minister van Urban Housing, Dr. Ben Carson ken ik goed en ben bevriend met hem... een oprechte man.