Voor eventuele informatie neem contact op
met het secretariaat van Jan van den Bosch.

Adres

Kalkovenweg 16
2401 LK Alphen aan den Rijn
tel: (+31) (0)88 – 3100 512

 

5 Comments

 1. Roland Verboon
  15/09/2018

  Goedenavond Jan van Den Bosch, ik herinner me een programma van family 7 waarin je een jonge gelovige advocaat interviewt. Hij is van Surinaamse afkomst. Wij zoeken een christelijke advocaat en ik kan niet op deze jongeman zijn naam komen. Kan je me helpen aan zijn naam?
  Groeten, Roland en Deborah Verboon

  Reply
  • Jan van den Bosch
   20/11/2018

   Beste Roland en Deborah,

   Excuses voor de late reactie. De berichtenbox is al een tijdje niet meer bijgehouden.
   Zou u Don Ceder kunnen bedoelen? Hij is advocaat en tevens ChristenUnie-politicus.
   Dit is zijn website: http://www.cederadvocatuur.nl/

   Met vriendelijke groet,

   Ethel Rood
   Directiesecretaresse Jan van den Bosch

   Reply
 2. Annelies Mertens
  25/10/2018

  Bericht voor (de Henri Nouwen stichting en) Jan van den Bosch om te bedanken voor het voortzetten van de prachtige werken van Henri Nouwen.

  Gedeelde passie: Boodschap van Henri Nouwen laten doorgaan/ weerklinken in de wereld of eigenlijk de roep/ zachte fluistering van God: Jij bent mijn geliefde kind.

  Een roeping en verlangen om de boodschap van waarheid dat wij Gods geliefde kinderen, zonen en dochters van God, zijn opnieuw (helpen) zaaien/verspreiden.
  Graag wil ik hier een onderdeel van zijn of meedelen dat ik met veel passie mensen wil raken met het evangelie en Gods liefde. Op welke plekken, met wie, hoe en wat, dat weet ik nog niet exact.. het vormt zich/ het ontkiemt al en ik neem rustig aan stappen en laat me leiden wat het gaat brengen. En wellicht kunnen we wat betekenen voor elkaar door de raakvlakken die Henri achterliet. Passie voor God delen, van zoektocht in de onrust tot wandelend in Zijn vrede en vreugdevolle momenten.

  Vanavond en komende weken zal ik tijdens de Bijbelkring avond bij ons thuis spreken over de prekenserie van Henri Nouwen. Maar ook verdere stappen nemen voor een beleveniswandeling waar “(eindelijk) Thuis” waar de zoektocht en welkom zijn bij God centraal zullen staan (www.beleveniswandeling.nl). Tevens via coaching te geven via mijn eigen praktijk waarin de kernwaarden “Je bent uniek, waardevol en geliefd” terugkerende onderdelen zijn (www.pitcoaching.nl). Het samen oplopen met mensen is een onderdeel geworden van wat ik mag doen. Pastoraal als vrijwilliger in de kerk in Nesselande, tevens beroepsmatig maar zeker ook gewoon als mens in mijn omgeving. Ik wil de boodschap uitdragen “je bent geliefd in Gods ogen”.

  Ik voel me gedreven om meer mensen te raken, door een event, retraite, lezing of wat dan ook. Ik weet dat jullie onlangs Henri Nouwen weekend/conferentie gehad hebben i.s.m. Jan van den Bosch en Rita Renema ( een gewaardeerde kennis/collega vertrouwenspersoon van mij in de Kerk in Rotterdam Nesselande). Helaas kon ik niet bij het weekend aanwezig zijn.

  Er is in mij een verlangen om mooie dingen te doen. Te groeien, geloven, genieten en lief te hebben in een wereld waar onrust en gebrokenheid is. De liefde van God, de vele glimp- momenten die we mogen ervaren als druppels vormen gezamenlijk een bron. Een bron waaruit we hoop mogen putten en waaruit we mogen uitdelen. (“Hij zal zijn als een boom geplant aan stromend water, op tijd draagt hij vrucht, zijn bladeren verdorren niet. Alles wat hij doet komt tot bloei” Psalm 1:3)

  Onder het motto, samen bereik je meer, ben ik benieuwd of wij elkaar kunnen versterken, iets voor elkaar kunnen betekenen? Ik wil je graag uitnodigen om een beleveniswandeling mee te maken of ik vertel er graag meer over. Over het samen oplopen met mensen en Gods boodschap van Geliefd kind over te dragen te delen (persoonlijk of in Hour of power).

  Graag hoor ik een reactie terug op deze bief/mail,
  Met vriendelijke groet,

  Annelies Mertens,
  http://www.pitcoaching.nl Pit- als zaad dat ontkiemt en tot volle bloei komt (en vrucht zal dragen)! Matt 13 Tel: 06 40265360

  Reply
 3. Koert Koster
  16/11/2018

  Geachte heer Van den Bosch, beste Jan,

  we zijn al een aantal jaren ‘vrienden’ op Facebook. Tegelijkertijd zijn we dorpsgenoten. Bovenal broers in onze Here Jezus.

  De afgelopen tijd heb ik hard gewerkt aan een manuscript getiteld ‘Job en het persoonlijke lijden’. Misschien hebt u dat opgemerkt op Facebook, misschien niet.

  Nu dit manuscript is opgestuurd om uitgegeven te worden, probeer ik een paar mensen te benaderen om dit te lezen en te beoordelen. Het gaat om mensen die belangrijk zijn geweest voor mijn geestelijke ontwikkeling, onder wie Elly en Rikkert Zuiderveld. Ik moest hierbij ook aan u denken.

  Mijn vraag is of u het ziet zitten en/of tijd en zin heeft om dit te lezen en uw mening te geven. Mogelijk met een opmerking voor op de achterflap.

  Graag hoor ik van u,

  Met een hartelijke groet van Koert Koster.

  Reply
  • Jan van den Bosch
   21/11/2018

   Geachte heer Koster, beste Koert,

   Hartelijk dank voor uw bericht en dat u Jan van den Bosch hiervoor benadert.

   Heel graag ontvangt Jan uw telefoonnummer, zodat hij contact op kan nemen om uw verzoek te bespreken.
   Zou u uw contactgegevens kunnen mailen naar secretariaat@beter-uit.nl ? Alvast dank.

   Met vriendelijke groet,

   Ethel Rood
   Directiesecretaresse Jan van den Bosch

   Reply

Leave a Reply